Newton Residence
       
     
Newton-2.png
       
     
Newton-3.png
       
     
Newton-4.png
       
     
Newton-5.png
       
     
Before renovation
       
     
Before renovation
       
     
Newton Residence
       
     
Newton Residence

This renovation for young couple with children involved the complete demolition and reconfiguration of the home’s first floor, as well as an addition to the back of the house.  The result is an open floor plan and larger, completely renovated kitchen & living room area to reflect the owners’ lifestyle for both daily use and frequent entertaining.

Newton-2.png
       
     
Newton-3.png
       
     
Newton-4.png
       
     
Newton-5.png
       
     
Before renovation
       
     
Before renovation

Before Renovation

Before renovation
       
     
Before renovation

Before Renovation